<<<    Vissza

 

 

 

 

 

A ma fokozatosan ismertté váló ALAFER Kft elődje 1995-ben alakult, amikor Lakó András beindította egyéni vállalkozását, 30 éves  gyártásvezetői tapasztalattal. Kezdetben faipari szerszámok és megfogóeszközök gyártásával foglalkozott a családi ház mögötti műhelyében. Eleinte egy köszörűgép, marógép és egy síkköszörűgép alkotta a teljes gépparkot. A folyamatosan változó és bővülő megrendelői igények, az addigi profil kiszélesítését, valamint a géppark és az üzem bővítését és korszerűsítését tették szükségessé.
 
 Ezek a beruházások folyamatosan valósultak és valósulnak meg. Az így gyarapodó vállalkozás 2007-ben alakult kft-vé, felvette jelenlegi üzemméretét és tevékenységi körét, tulajdonosa és ügyvezetője pedig Lakó András lett. A cég akkori és mai profilja egyedi és kissorozatú forgácsolással gyártott fém alkatrészek, készülékek, szerszámok tervezése, gyártása és megmunkálása. A gyártás egyedi megrendelés alapján történik, a cég székhelyén – a Győr vonzáskörzetében található - Rábapatonán
. Az elmúlt két évben sor került a szakembergárda bővítésére, új gépek vásárlására, ezáltal nőtt a cég kapacitása és hatékonysága.
   

 

Cégfilozófiánk
 

Vállalkozásunk célja minden esetben a megrendelői igények maximális kielégítése és vevőink elégedettségének biztosítása. Ezért elengedhetetlen követelménynek tartjuk a magas minőség biztosítását, a vállalt határidők pontos betartását, a precíz munkavégzést, valamint a folyamatos szakmai és technológiai fejlődést. Megrendelőink igényeit személyes tudásunkkal és felelősséggel szolgáljuk, folyamatos szakmai fejlődésünkről pedig munkatársaink továbbképzése gondoskodik. Továbbá elkötelezett minőségpolitikánk jegyében tervezzünk az ISO minőségügyi rendszer mihamarabbi bevezetését. Fontos elmondanunk, hogy számunkra minden megrendelés - nagyságrendtől függetlenül - egyformán fontos, hiszen megrendelőink csak így lehetnek teljes mértékben elégedettek velünk. Számunkra pedig az elégedett vevő a legjobb reklám.